Onze aanpak

Hoe we werken

Met hart voor de zaak

Onze aanpak

BAAKK beheert, ontwikkelt en managet bouwprojecten. Ons beheer bestaat uit grondige inspecties en onderhoud, plus optimaal facilitair beheer. Bij projectontwikkeling zorgen we voor uitvoerbare ontwerpen en navigeren we door omgevingswetgeving en vergunningen. Bouwmanagement houdt in dat we de touwtjes strak in handen hebben met directievoering en specialistische civieltechnische, bouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden.

Van de eerste schets tot de laatste steen

Onze expertise strekt zich uit over het gehele bouwspectrum. Of je nu voor een enkele fase met ons in zee gaat of kiest voor een volledig traject, onze diensten zijn modulair inzetbaar. Elk project krijgt dezelfde toewijding en kwaliteit, ongeacht de omvang.

 • 01

  Projectontwikkeling

  Van plannen tot ontwerpen, begeleid door strategisch advies en grondig vergunningsmanagement.

  Lees meer
 • 02

  Bouwmanagement

  Efficiënt beheer van faciliteiten en systemen, gegarandeerd door deskundig onderhoud en keuring.

  Lees meer
 • 03

  Gebouwbeheer

  Leiding en toezicht door ervaren directievoerders, uitgebreide projectondersteuning, en nauwkeurige bouwcoördinatie van begin tot eind.

  Lees meer

Je kiest voor Baakk. Wat volgt?

Stel je voor: je plant de bouw van een wasstraat. Bij BAAKK beginnen we met een grondige analyse van de locatie en jouw specifieke wensen.

We ontwerpen de optimale indeling, regelen de vereiste milieuvergunningen en stemmen af op de technische eisen van wasinstallaties. Onze bouwmanagers coördineren elk aspect van de constructie, van fundering tot finishing touch, terwijl we je voortdurend op de hoogte houden.

Maak kennnis met Ons team van experts

[object Object]

Project manager

Christa Booij

[object Object]

Directeur & project manager

Jos Harms

[object Object]

Project manager

Tico Hozee

[object Object]

Project manager

Mees Kuiper

Heb je een vraag of wil je samenwerken?